Mingeltrolleri och bordstrolleri

Trollkarl Allan Dalqvist i Landskrona står med två guldfärgade ringar vinkelrätt mot varandra.

En trollkarl passar i flera olika sammanhang. Jag har underhållit på bland annat privata festmiddagar och föreningars årsmöten. Jag har även medverkat som både trollkarl och föreläsare på en konferens. Jag minglade då med konferensdeltagarna på kvällen och höll mitt föredrag på morgonen dagen därpå.

Trolleri kan skapa en speciell känsla av här och nu. Det är som att tiden stannar och vi tillsammans upplever något som borde vara omöjligt. Det handlar inte bara om vad trollkarlen gör, utan i hög grad också om vad publiken gör. Åskådarnas delaktighet i det som händer är en viktig ingrediens i helheten och gör att trolleriet särskiljer sig från andra underhållningsformer.

Visste du förresten att upplevelser av förundran är bra för vårt mående? Att boka en trollkarl är därför att boka ett inslag av friskvård. Dessutom skapar trolleriet speciella minnen och stärker den positiva upplevelsen av ditt event. 

Planerar du en fest, ett årsmöte eller något helt annat? Vill du också dra nytta av fördelarna med trolleri som underhållning? Hör gärna av dig! Jag bor i Landskrona och är tillgänglig för bokningar i både Skåne och andra delar av landet.  

Skicka in en bokningsförfrågan